Migel Rikkfors å di danske besöougana

Vilken kväll. Det var den roligaste på ett bra tag.

"Vingar" med Rickfors var den låt vi ville se, och efter att till slut tagit reda på att det verkligen var han som spelade så kändes det som det var den enda låt vi faktiskt missade. Lite utav mitt eget fel. Jag tänkte Naaaeeej VINGAR, den spelar han inte förrän i slutet. Så vi gick vidare, kanske inte helt utkastat då Artmade slängde igång en version av "Rocking in the free world" som inte var så dum. Med vetskapen om att Neil Young var schemalagd på Roskilde igår så var det roligt.

Men inget slår ju the real one dock.

En till rolig sak var när vi lyssnade på Cornelis-coverbandet. Då byggde vi sakta upp en plan om hur vi skulle göra dansgolvet med den oslagbara gräsklipparen. Planen var färdig och det enda vi väntade på var en låt spelad i rätt takt, skulle kunna varit Polaren Per är kärlekskrank, Sonja och Siw eller varför inte Hönan Agda.

Det spelades lugna låtar efter lugna låtar och vi blev kissnödiga, så bajamajan it was. Under tiden vi väntade började vi med en diskussion som visade sig vara mer intressant än något annat. När vi blev klara gick vi inte tillbaka till dansgolvet, nej våra fötter var på väg åt något helt annat håll medan diskussionen fortskred. Så någon gräsklippardans blev det inte heller. Men fy vad roligt vi hade.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0